Michelisz Norbert

  • Innerslide 1
  • Innerslide 2
  • Innerslide 3
Seiko OMV Simple Pay OTP Hyundai Motorsport

Michelisz a második sorból rajtolhat holnap Sanghajban az első futamon. Egy durva hiba miatt Loeb bukta a körét a Q3-ban, így lett negyedik a mi fiúnk. A másodikon a hetedikről startolhat a szabályok szerint.

Ezzel megint ő a legjobb hondás, bár Bennani kifocizta magának a tizedik helyet, ezzel a poleba ugrott a második futamon. Rendesen anyáztunk, amikor az időmérő előtt tíz perccel leszakadt az eső. Néztünk egymásra, van ilyen? Aztán hirtelen elcsendesedett, sőt, elállt és mire ezt mind végiggondoltuk, már dübörgött is a mezőny az időkért. Hova is sietünk? Nyirkos pályán, nincs hova izmozni. Ott árválkodtunk a bokszutcában, amíg erről a többiek meg is győződtek személyesen, persze használt gumikon. Hamar tiszta lett az ív, Norbi nyitott egy első hellyel és bár messze volt a vég, nem volt kérdés a továbbjutás.

A Q2-ben már végképp nyoma sem volt az esőnek, Norbi egy ötödik időt futott, és meg is tudta tartani, így fordulhattunk a Q3-ra, ahol a legjobb öt indulhat már csak. Ez tehát úgy nézett ki, hogy a négy Citroen házibajnokságába ezúttal Norbi érkezett meg, amolyan vendégként. Két tizedet megint javított a saját idején, nincs tovább, ennyit tud a kocsi. Tényleg! Loeb jött utána, aki már fél másodperccel előttünk járt két szektor után, amikor a vége felé lebombázott egy gumibálát, ami elvitte az autójának a bal elejét, meg persze a jó időt, így került mögénk.

A Q1 végeredménye:

2014 sha q1

A Q2 végeredménye:

2014 sha q2

A Q3 végeredménye:

2014 sha q3

Forrás: www.zengomotorsport.hu