Michelisz Norbert

  • Innerslide 1
  • Innerslide 2
  • Innerslide 3
Seiko OMV Simple Pay OTP Hyundai Motorsport

Egy ötödik és egy hatodik rajtpozíciót ér Michelisz hatodik időmérős helye. Hát, ez nagyon meleg volt, nem is tudom mikor pörgött ki így a szívünk utoljára.

Nem pont úgy alakult az első gyors kör, ahogy szerettük volna, a Hondák a hatodik helytől, Monteiro, Michelisz, Bennani sorrenben zártak, Tarquini szenvedett. Norbi megrázta magát, ha mást nem, a márkatársakat szerette volna megverni. A hatodik helyet futotta meg egy újabb gyors körrel. Ez már egy intő jel volt. Nem is nagyon van több az autóban.

Souza piros zászlót érő kicsúszása megtörte a lendületet, és némileg bepunnyadt a mezőny az újraindítás után. Az újabb gyorskör után Norbi már a 13. helyen találta magát, nyomni kellett, nem volt mese. A 11. helyre ugrott előre, éppen befért a legjobbak közé.

A legjobb tizenkettőben, az első gyors körében, Norbi nagyot rontott, másodperceket bukott, nem volt mért eredménye, minden egy lapra került fel. Rohanás új szett gumiért és azonnal padló, mert nem ér föl egy újabb körre, hosszú a pálya, kevés az idő. Norbi és Loeb nyomult már csak a pályán, kilátástalannak tűnt felállni a porból. Michelisz hatalmas koncentrációval végül egy ötödik időt futott, de csak addig örülhetett, amíg Loeb be nem futott mögötte, azonnal a hatodikra csúszott és búcsúzott az időmérő további megpróbáltatásaitól.

A Q1 végeredménye:

2014 jap q1

A Q2 végeredménye:

2014 jap q2

A Q3 végeredménye:

2014 jap q3

Forrás: www.zengomotorsport.hu