Michelisz Norbert

  • Innerslide 1
  • Innerslide 2
  • Innerslide 3
Seiko OMV Simple Pay OTP Hyundai Motorsport

A hatodik helyről rajtolt Michelisz Norbert a WTCR spanyolországi fordulójának záró futamán, de már a legelején ki kellett állnia a boxba, így végül a 16. helyen intették le.

A második futam előtt motort kellett cserélni Michelisz Norbert autójában, de a mezőny végéről indulva is bejött pontszerző helyen, ezért lehetett bizakodni, hogy ha végre minden rendben lesz a kocsival, akkor a hétvége utolsó versenyén a hatodik helyről rajtolva lehet esélye jó helyezést elérni.

Csakhogy a rajtnál Michelisz autója egyelőre nem tisztázott okok miatt beregadt, és rögtön visszaesett a mezőny hátsó felébe, és már az első kör végén ki kellett állnia a boxba bal első defekt miatt. Közben Luca Engstler és Nestor Girolami ütküzése miatt bejött a safety car, de Michelisz a kerékcsere miatt így is körhátrányba került. 

Hat kör után Michelisz újra kiállt a boxba, majd visszatért a pályára. Alighanem már arra használta a futamot a csapat, hogy ellenőrizze az autót, illetve adatokat gyűjtsön, hiszen november 14-15-én ugyanerre a pályára tér vissza a WTCR a 2020-as idényzáróra.

A harmadik futam végeredménye:

2020 aragon r3