Michelisz Norbert

  • Innerslide 1
  • Innerslide 2
  • Innerslide 3
Seiko OMV Simple Pay OTP Hyundai Motorsport

Forrás: zengomotorsport.hu

Gyönyörű második hely! Norbi megverte a mumusokat! Mindjárt kettőt! Emberek, ez volt az a futam, amire mindannyian vártunk!

Az benne volt a pakliban, sőt, ezzel talán legbelül mindenki számolt is, hogy egy jó rajttal egy Citroent meg lehetne fogni az elején. Loeb kevesebb, mint egy tizedes előnye nem volt túl meggyőző tegnapról. De, hogy másodiknak forduljon Michelisz, az kb. annyi, mintha focistáink kettőt rúgnának a meccs elején az argentinoknak. Pedig ez volt! Muller és Loeb is "lemaradt", Norbi ott, ott, ott, ott, ott volt a második helyen!

Monteiro is remek rajtot csípett el, Loeb és Muller is megvolt, kicsit tudta is fedezni Norbit, de végül elbukott a hátvéd, bedarálták a Citroenek. Muller az utolsó két körre kezdett igazi hajrába, együtt dobbant a szívünk fogadjunk, tudom, volt, aki eltakarta a szemét is, de most nem kellett volna. Egyetlen momentumban sem volt alárendelt helyzetben Michelisz, határozottan, szinte hiba nélkül tartotta maga mögött a WTCC T. Rexeit.

Békés volt a rajt, Norbi a hetedik helyét megtartotta, ám ez az idillikus állapot csak addig tartott, amíg meg nem érkeztek Mullerék. Az első komolyabb támadást Norbi egy tockossal kivédte, jó volt látni, hogy a franciával történt kemény ütközés ellenére, versenyben maradt. Michelisz a hetedik lett végül, összetettben viszont feljött a hatodik helyre.

Az első futam végeredménye:

2014 arg r1

A második futam végeredménye:

2014 arg r2

Tovább a teljes cikkre!