Michelisz Norbert

  • Innerslide 1
  • Innerslide 2
  • Innerslide 3
 
 
 
 
Vila Real    track vilareal
Következő versenyem:

MN5 Webshop 

Michelisz Norbert valamivel több mint egy tizedet javítani tudott az FP1-es idejéhez képest, és végül a 14. helyen zárta a második szabadedzést Motegiben.

Az első szabadedzésen nem feszítette szét a húrt a mezőny, hiszen egyedül a Volvót vezető Nestor Girolami került 1:57-es idő alá, a többiek messze voltak ettől. Köztük a négy Honda is, amelyek az 1:58 végi idejükkel a középmezőnyben helyezkedtek el. A második szabadedzés helyi idő szerint 11 órakor kezdődött, és Motegiben forróság várta a pilótákat a pályán. A kezdés még az első felvonásnál is álmosabbra sikerült: az edzés felénél Yvan Muller állt az élen 1:58,068-cal.

Csak összehasonlításképpen, a pályarekordot a hétvége előtt Michelisz Norbert tartotta a tavalyi időmérőn elért pole pozíciót érő 1:55,596-os körével. Másfél szabadedzésnyi idő elteltével a közelében sem jártak ennek az eredménynek a versenyzők Motegiben. A Hondák közül elsőként Michelisz kapott új gumikat, egyelőre csak az első két kerekére. Így egyből felugrott a negyedik helyre az 1:58,887-es idejével.

Nem sokkal később a többi Hondát is felszerelték új abroncsokkal, és Tiago Monteiro repesztett egy 1:58,157-es kört, amivel negyedik lett, és hét tizedet adott az idő közben a kilencedik pozícióba visszacsúszó Norbinak, valamint öt tizedet a nyolcadik Rob Huffnak.

Az angol három perccel a szabadedzés vége előtt már ki is szállt az autójából, és Norbi sem futott már újabb gyors kört, így végül a 14. helyen zárt. A szabadedzések alapján egyelőre úgy tűnik, hogy a Hondát jobban megfogta a 80 kilós pluszsúly, mint arra számítani lehetett. Bár azt tegyük hozzá, hogy teljes szett új gumit egyik hondás sem használt még.

A program magyar idő szerint 8:00-kor az időmérőedzéssel folytatódik. A hétvége folyamatosan frissülő képgalériáját itt találjátok.

A második szabadedzés végeredménye:

motegi fp2