Michelisz Norbert

  • Innerslide 1
  • Innerslide 2
  • Innerslide 3
Seiko OMV Simple Pay OTP Hyundai Motorsport

A motorcsere után Michelisz Norbert az autó bejáratására használhatta az első futamot a kínai Vuhanban, de az idő nagy részét a boxban töltötte, mindössze három kört tett meg.

Tovább folytatódott Michelisz Norbert pechszériája a WTCR szombati napjaival ebben a szezonban, ugyanis még az első időmérő előtt motort kellett cserélni az autójában, így az első futamra automatikusan a mezőny végére sorolták. A Hyundai magyarja így Marokkó, Portugália, Szlovákia és Ningpo után az idényben ötödször került külső körülmények miatt lehetetlen helyzetbe az első versenyeken.

Michelisz az első kör végén kiállt a boxba, ahol a szerelők a motortérben ellenőrizték a dolgokat. A Hyundai ötöse lényegében az új motor bejáratására használhatta az első futamot, de összesen három kört futott, amelyek között újra kiállt a boxba.

03718009 JL28186

Közben a többi Hyundai számára sem volt realitás a pontszerzés a vuhani pályán, amelyen a dél-koreai márka legjobb eredményét a 17. helyről induló és a futamot a 13. pozícióban záró Thed Björk érte el.

A vuhani program magyar idő szerint vasárnap 3 órakor folytatódik a második időmérővel, amelyen remélhetőleg már Michelisz Norbert autója is rendben lesz. A vasárnapi futamokat 9:45-kor és 11:05-kor rendezik, és mindkettőt élőben közvetíti az M4 Sport, illetve az Eurosport 1 is.

Az első futam végeredménye:

vuhan r1